Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

12. november 2018
Ny app: Tip Frederikssund
Tip Frederikssund er en ny app, hvor borgere kan tippe om huller i vejen, væltede træer mv.
Ny app - Tip Frederikssund
8. november 2018
Fælles elevråd fordelte penge til bedre trivsel
For andet år i træk har det fælles elevråd fordelt 100.000 kroner til folkeskolerne i Frederikssund Kommune. Og igen i år var trivsel i fokus både i ansøgningerne til puljen og i elevrådets fordeling af pengene.
Borgmester John Schmidt Andersen kiggede forbi det fælles elevråds møde. Foto: Mikala S. Tordrup, Frederikssund Kommune.
8. november 2018
Eftersyn af brandhaner i Hornsherred
Frederiksborg Brand & Redning vil i uge 46 til 48 foretage eftersyn af brandhanerne i en del af Hornsherred. Efter afprøvning kan der forekomme rødligt vand i en kortere periode.
_KJP3358 - Beredskabet tester brandhaner - small - Foto Kenneth Jensen.jpg
7. november 2018
Byggeboxen er en lærerig oplevelse
Frederikssund Kommune har fået en Byggebox, som skal lære skoleelever om byggeriets verden. Onsdag den 7. november blev Byggeboxen i Vinge indviet af politikere, embedsmænd og ikke mindst 6. L fra Ådalens Skole.
Borgmester John Schmidt Andersen så på elevernes projekter.
6. november 2018
Thorstedlund bliver solgt
På Byrådets møde den 31. oktober 2018 besluttede et flertal at acceptere et købstilbud på ejendommen Thorstedlund, som derfor nu bliver solgt til en samlet pris på 41 mio. kr. Køber vil bygge boliger på arealet.
Visualisering af byggeri ved Thorstedlund. Billede: Lone Backs Arkitekter.
5. november 2018
Samarbejde hjælper ledige
Jobcenter Frederikssund hjælper ledige med råd og vejledning om jobsøgning og uddannelse. Men nogle gange skabes den bedste hjælp til ledige i et direkte samarbejde mellem Jobcenteret og erhvervslivet.
Helmut Melcher fra Anker Hansen & Co. A/S arbejder sammen med blandt andre virksomhedskonsulent Annette Charlotte Lund hos Jobcenter Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.
5. november 2018
Kom til Verdens Diabetesdag 2018
Vidste du, at kløe, tissetrang, synsforstyrrelser og vægttab kan være tidlige tegn på type 2-diabetes? På Verdens Diabetesdag onsdag den 14. november kan du gratis få testet, om du har risiko for at få sygdommen.
Bente Pedersen deltog på Verdens Diabetesdag i 2017, hvor arrangementet blev holdt i relation til en kunstudstilling i Langes Magasin
2. november 2018
Elever strømmer til Byggeboxen
Nu mødes byggeri, børn og byudvikling i Vinge. Byggeboxen er nemlig kommet til byen og inviterer de næste to skoleår eleverne fra Frederiksund Kommune ind for at blive klogere på, hvordan man bygger en ny by fra bunden.
Materialer til brug i Byggeboxen
2. november 2018
Besøg i Kina sikrer nye samarbejdsaftaler
Samarbejdet med den kinesiske storby Wuxi er fortsat velfungerende. Det står klart efter et besøg i Kina, hvor borgmestre, lokalpolitikere og direktører fra kommunerne Ballerup, Egedal og Frederikssund deltog.
Besøg på Xizhang Middle School, der er Egedal Kommunes nye samarbejdsskole.