Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

18. maj 2018
Kom til kulturfest for alle
Lørdag d. 26. maj klokken 10-22 er der kulturfest i og omkring Kulturhuset Elværket. Der er gratis entré til det meste og masser af spændende aktiviteter.
Hit it Live spiller op til dansk fra klokken 20.00.
18. maj 2018
Istandsættelse af Færgevej
Midt i maj er der lagt ny asfalt på cykelstierne på Færgevej i Frederikssund. Midt i juni kommer turen så til kørebanerne.
Udlægning af asfalt på cykelstien på Færgevej i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.
16. maj 2018
S-toget kører ikke i Pinsen
På grund af sporfornyelse kører S-toget mellem Frederikssund og Valby ikke i Pinsen. Der indsættes togbusser fra fredag den 18. maj kl. 20.30.
S-tog på Frederikssund Station.
15. maj 2018
Input fra borgere til Grøn Plan
Ca 30 borgere mødte frem, da der forleden var naturvandring i Græse Ådal. Formålet var, at borgerne skulle komme med input til den fremtidige drift og brug af området.
Borgere på naturvandring ved et Grøn Plan-arrangement.
14. maj 2018
Jobcenteret går på Facebook
Jobcenter Frederikssund ønsker at gøre det nemt for borgere og virksomheder at finde hinanden, når det drejer sig om småjobs. Derfor åbner Jobcenter Frederikssund en Facebook side.
Jobcenter Frederikssunds facebookside
8. maj 2018
Borgermøde om bevaringsværdige bygninger i Skibby
Forslaget til kommuneplantillæg om bevaringværdige bygninger og kulturmiljøer i Skibby er nu i offentlig høring frem til den 3. august. Samtidig inviterer Frederikssund Kommune til borgermøde om sagen.
Skibby Fritidscenter
8. maj 2018
Ny indsats gør cykelturen sikrere
Cyklister er særligt udsatte i vejkryds, hvor to ud af tre alvorlige cyklistulykker sker. Derfor deltager Frederikssund Kommune i en ny landsdækkende kampagne, så flere cyklister kommer sikkert gennem trafikken.
Cykelkampagne - brug 2 sekunder mere