Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

22. juni 2018
Erhverv på skoleskemaet
Når Frederikssund Kommunes mange skoleelever vender tilbage efter sommerferien, vil de i højere grad end tidligere opleve, at en del af deres skolehverdag flyttes ud af klasseværelset og ind på kommunens mange virksomheder.
21. juni 2018
Kulturstier giver børn gode oplevelser
Et møde med gamle dage, med musikinstrumenter eller med små dyr i skovbunden er blot nogle af de ting, børn i Frederikssund Kommunes børnehuse har kunnet opleve i projektet Kulturstier i de sidste tre år.
Færgegården fortæller om kommende forløb i Kulturstier.
21. juni 2018
Aflysning af sankthansbål
Det tørre vejr betyder at det ikke er sandsynligt med en ophævelse af afbrændingsforbuddet inden lørdag. Derfor er flere sankthansbål aflyst.
Spejderbål. Foto: Kenneth Jensen
18. juni 2018
Topplacering i landsdækkende trafiktest
Frederikssund Kommune har i år opnået en placering som den 7. bedste kommune i landet i Rådet for Sikker Trafiks årlige måling af kommunernes arbejde med at skabe trafiksikre børn og unge.
Tre 4. klasses elever cykler i forbindelse med den lille cyklistprøve.
18. juni 2018
Tilskud til bedre bredbånd
Energistyrelsen har den 18. juni offentliggjort de adresser, der kan søge om tilskud til bedre bredbånd. Og fra den 25. juni er bredbåndspuljen, som i år rummer 100. mio. kr, åben for ansøgning.
Kort over (en del af) Frederikssund Kommune med gule og røde prikker, der indikerer de adresser, der har mulighed for at søge tilskud fra bredbåndspuljen 2018.
15. juni 2018
Skal heksene overvintre i år?
Det er knas tørt udenfor, og der er afbrændingsforbud i Frederikssund Kommune. Det er derfor med en vis usikkerhed at vi her bringer en oversigt over de planlagte sankthansbål i kommunen i 2018, som vi kender til.
Sankthansbål hos spejderne i Slangerup. Foto: Kenneth Jensen.
15. juni 2018
Stor interesse for at bygge nyt
Frederikssund Kommune oplever for tiden stor interesse for at opføre nye boliger mange forskellige steder i kommunen. Senest har et helt nyt koncept for ældreboliger meldt sin ankomst.
Bovieran-konceptet illustreret ved to boligblokke, som bindes sammen af en glaskonstruktion, der udgør den overdækkede vinterhave mellem boligerne. Visualisering: Bovieran Danmark A/S.
13. juni 2018
Fokus på erhvervslivet
Kommunens erhvervskonference i morgen handler om, hvordan væksten, nytænkningen og det gode arbejdsliv kan sikres i fremtiden. Læs borgmester John Schmidt Andersens indlæg om konferencens tema.