Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

20. september 2019
Musik kan samle – også når der bygges bro.
Musikskolen og cirka 450 sangere deltager som repræsentanter for alle aldersgrupper og alle hjørner af vores store kommune ved den officielle del af programmet, når Kronprinsesse Marys Bro indvies d. 28. september.
Trompeteleven Eigil er med i Musikskolens Bro-orkester. Foto: Sandvær/Price
19. september 2019
Ildsjæl fra Frederikssund Festival får kulturprisen
I mere end 30 år har Ulla Madsen fungeret som kasserer og bestyrelsesmedlem i Frederikssund Festival. Folk der kender hende, omtaler hende som en glad og ansvarlig ildsjæl. Og nu er hun blevet belønnet med Kulturprisen 2019.
Ulla Madsen og Jesper Wittenburg foran de to lurblæsere. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala S. Tordrup
18. september 2019
Indvielse med kongelig deltagelse
Danmarks nye bro, Kronprinsesse Marys Bro, over Roskilde Fjord indvies lørdag den 28. september. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen vil forestå indvielsen af højbroen, der er en del af Fjordforbindelsen ved Frederikssund.
Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.
17. september 2019
Demensvenner og –værter på tur
Frederikssund Kommune samarbejder med Ældre Sagen om en besøgsordning for demente. Deltagerne i ordningen lærte for nylig hinanden bedre at kende på en udflugt i Nordsjælland.
Demensvenner og -værter på tur til sandskulpturfestival i Hundested. Foto: Ældre Sagen.
17. september 2019
Læsefestivalen ORD over FJORD
Den 4. og 5. oktober slår Frederikssund Bibliotekerne dørene op til læsefestivalen ORD over FJORD for tredje år i træk. Festivalen byder på et væld af oplevelser for både børn og voksne.
Forfatteren Peter Øvig siddende ved et træ. Foto: Simon Klein Knudsen.
17. september 2019
Informationsmøde om at være plejefamilie
10 nordsjællandske kommuner går sammen og afholder et stort informationsmøde om dét at være pleje- eller aflastningsfamilie for børn og unge, som har brug for hjælp og støtte.
Alex Nyborg Madsen
16. september 2019
Klimarådet vil inspirere
Klimarådets vigtigste opgave er at inspirere politikerne i Frederikssund Kommune og kvalificere ideer og forslag inden for klimaområdet.
Klimarådet med formand Per Seerup i midten. Foto: Frederikssund Kommune.
13. september 2019
På opdagelse i alverdens karrieremuligheder
Der er tusindvis af veje at gå, når man skal vælge sin fremtidige karriere. Men på Campusdag XL fik flere hundrede unge mulighed for at blive lidt klogere, da de blev præsenteret for både lokale virksomheder og uddannelser på Campus Frederikssund.
Eleverne får en snak med sosu-elever fra Frederikssund Kommune. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup.
12. september 2019
Velbesøgt borgermøde om budget 2020
Onsdag den 11. september var der borgermøde om de budgetforslag Økonomiudvalget har sendt i høring. Høringsfristen er den 22. september.
Lidt over 50 borgere var mødt frem for at høre om budgetforslagene. Foto: Frederikssund Kommune.