Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo

Erhvervs- og Vækstkonference 2019

Den årlige Erhvervs- og Vækstkonference for erhvervslivet i Frederikssund skal give virksomhederne inspiration til vækst og udvikling samt ikke mindst mulighed for at netværke med andre lokale virksomhedsledere, byrådsmedlemmer og medarbejdere fra kommunen.

I år holdes konferencen den 19. november 2019 kl. 14.30 – 21.00 på Metalskolen, Slagslundevej 13, Jørlunde, 3550 Slangerup.

Programmet

  • På konferencen vil du blandt andet høre om, hvordan kommunen kan hjælpe med kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed, blive opdateret på Byrådets visioner for erhvervsområdet og sidste nyt om udviklingsprojekter i kommunen - herunder de forskellige infrastrukturprojekter.
  • Liselotte Hohwy Stokholm, der er direktør for Erhvervshus Hovedstaden, vil fortælle om hvad den nye erhvervsfremmelov betyder for den enkelte virksomhed – samt om erhvervsfremmesystemets mange muligheder for at få hjælp til udvikling af virksomheden.
  • Morten Voss, CEO for Roth North Europe i Frederikssund, vil give et indblik i virksomhedens vækstrejse – og de muligheder og udfordringer, de stødte på undervejs på rejsen.
  • Dagen afsluttes med et tankevækkende og underholdende indlæg af erhvervspsykolog, forfatter og foredragsholder Helen Eriksen, der er kendt for at flytte grundantagelser, provokere, rykke ved perspektiver samt give nye visioner.
  • Efterfølgende er der middag med endnu en lejlighed til at netværke.

Tilmelding

Arrangementet koster 1.150 kr. pr. deltager. For at tilmelde dig skal du udfylde formularen nedenfor og klikke på "send". Sidste frist for tilmelding er den 1. oktober 2019.

Tilmelding til Erhvervs- og Vækstkonference 2019

Samtykke