Til pressen

På denne side samler vi en lang række informationer om Vinge, som du er velkommen til at bruge, hvis du som journalist beskæftiger dig med byen Vinge. Hvis du bruger visualiseringerne nedenfor bedes du kreditere dem som anvist under billedet. Du kan klikke på billedet for at få det vist i højere opløsning.

Fredag den 23. juni er der afholdt pressemøde, hvor aftalen om etableringen af Vinge Centrum blev præsenteret.

Læs pressemeddelelsen her.
Læs fakta om Vinge C her.

Nedenfor kan du se billeder fra pressemødet. Klik på billedet for højere opløsning. Kreditering: Frederikssund Kommune.

Borgmester John Schmidt Andersen (V) skriver under på den aftale, der realiserer Vinge C.Borgmester John Schmidt Andersen (V) skriver under på den aftale, der realiserer Vinge C.

Parterne bag aftalen om Vinge C fra venstre: Koncerndirektør i MT Højgaard Jesper Nordby, adm. direktør i AP Pension Bo Normann Rasmussen, borgmester i Frederikssund Kommune John Schmidt Andersen (V) og adm. direktør i AP Ejendomme Peter Olsson.Parterne bag aftalen om Vinge C fra venstre: Koncerndirektør i MT Højgaard Jesper Nordby, adm. direktør i AP Pension Bo Normann Rasmussen, borgmester i Frederikssund Kommune John Schmidt Andersen (V) og adm. direktør i AP Ejendomme Peter Olsson.

Adm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen, forklarede på pressemødet hvorfor selskabet investerer så stort i VingeAdm. direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen, forklarede på pressemødet hvorfor selskabet investerer så stort i Vinge.

Både byrådsmedlemmer, borgmester, investor, entreprenør m.fl. havde fundet de store smil frem., da aftalen om Vinge C blev en realitetBåde byrådsmedlemmer, borgmester, investor, entreprenør m.fl. havde fundet de store smil frem., da aftalen om Vinge C blev en realitet.

Aftalen om etableringen af Vinge C fik stor opmærksomhed fra medierne herunder TV-Avisen, TV2 News, TV2 Lorry samt en række trykte medier. Her ses Frederiksborg Amts Avis journalist Maj-Britt Holm i samtale med koncerndirektør for MT Højgaard, Jesper Nordby.Aftalen om etableringen af Vinge C fik stor opmærksomhed fra medierne herunder TV-Avisen, TV2 News, TV2 Lorry samt en række trykte medier. Her ses Frederiksborg Amts Avis journalist Maj-Britt Holm i samtale med koncerndirektør for MT Højgaard, Jesper Nordby.

Oversigt over Vinge - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Effekt.Oversigt over Vinge (fra Helhedsplanen) - krediteres Henning Larsen Arkitekter, EFFEKT, MOE og Marianne Levinsen. Klik på billedet for højere opløsning.

Eksempel på variation i bygningshøjder og hvordan veje og friarealer i byen er tænkt multianvendelige.Eksempel på variation i bygningshøjder og hvordan veje og friarealer i byen er tænkt multianvendelige. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

Visualiseringen af Vinge Centrum. Leg og ophold ved et regnvandsbassin.Visualiseringen af Vinge Centrum. Leg og ophold ved et regnvandsbassin. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

Beplantning af den sydlige del af delområde 2.Beplantning af den sydlige del af delområde 2. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

VISUALISERING AF DET GRØNNE HJERTE SET FRA NORD MOD LANDSKABSBRO OG CENTERBEBYGGELSE.Visualisering af Det Grønne Hjerte set fra nord mod landskabsbro og centerbebyggelse. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

Visualisering af Vinge Centrum - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje NaturVisualisering af Vinge Centrum - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

Visualisering af Vinge Centrum - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Effekt.Visualisering af Vinge Centrum (fra Helhedsplanen) - krediteres Henning Larsen Arkitekter, EFFEKT, MOE og Marianne Levinsen. Klik på billedet for højere opløsning.

Illustration af Vinge Station og centrumIllustration af Vinge Station og centrum. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

1 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur.1 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur Klik på billedet for højere opløsning.

2 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur.2 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur Klik på billedet for højere opløsning.

3 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur.3 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur Klik på billedet for højere opløsning.

Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur_3Visualisering af Vinge Station (fra Helhedsplanen) - krediteres Henning Larsen Arkitekter og EFFEKT. Klik på billedet for højere opløsning.

Inspirationsvideo om Vinge

Livet i Deltakvarteret - Vinges første boligområde

Offentliggørelse af den internationale arkitektkonkurrence om Vinge Station og ny bydel

Naturen i og omkring Vinge