Til pressen

Hvis du arbejder med en historie om Vinge og ønsker et interview eller informationer (som du ikke kan finde på denne side), så er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Steven Rønnenkamp Holst på 29 39 97 59.

Her kan du se nyheder om Vinge fra 2014 til nu.

Her kan du læse Vinge Udviklingsplan 2019 - 2029.

Nedenfor finder du et par visualiseringer af Vinge, som må bruges mod kreditering. Krediteringen findes i billedteksten.
Oversigt over Vinge - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Effekt.Oversigt over Vinge (fra Helhedsplanen) - krediteres Henning Larsen Arkitekter, EFFEKT, MOE og Marianne Levinsen. Klik på billedet for højere opløsning.

Visualisering af Vinge Centrum - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Effekt.Visualisering af Vinge Centrum (fra Helhedsplanen) - krediteres Henning Larsen Arkitekter, EFFEKT, MOE og Marianne Levinsen.   Klik på billedet for højere opløsning.

Livet i Deltakvarteret - Vinges første boligområde

Se video om livet i Deltakvarteret - Vinges første boligområde.

Naturen i og omkring Vinge

Se video om naturen i og omkring Vinge.