Til pressen

Hvis du arbejder med en historie om Vinge og ønsker et interview eller informationer (som du ikke kan finde på denne side), så er du velkommen til at kontakte Kommunikation på nedenstående numre.

Kommunikationschef Casper Hollerup, 47 35 16 10.
Kommunikationskonsulent Steven Rønnenkamp Holst, 29 39 97 59.

Her kan du se nyheden fra 31. maj 2018 om åben markedsdialog.

Aktiviteter vedr. Vinge i den nærmeste fremtid kan læses i denne Proces- og Aktivitetsplan, som blev vedtaget af Frederikssund Byråd den 25. april.

Her kan du finde de dokumenter, der er givet aktindsigt i vedr. Vinge Centrum.

Nedenfor har vi samlet en række visualiseringer af Vinge, som må bruges mod kreditering. Krediteringen findes i billedteksten.
Oversigt over Vinge - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Effekt.
Oversigt over Vinge (fra Helhedsplanen) - krediteres Henning Larsen Arkitekter, EFFEKT, MOE og Marianne Levinsen. Klik på billedet for højere opløsning.

Eksempel på variation i bygningshøjder og hvordan veje og friarealer i byen er tænkt multianvendelige.Eksempel på variation i bygningshøjder og hvordan veje og friarealer i byen er tænkt multianvendelige. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

Visualiseringen af Vinge Centrum. Leg og ophold ved et regnvandsbassin.Visualiseringen af Vinge Centrum. Leg og ophold ved et regnvandsbassin. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

Beplantning af den sydlige del af delområde 2.Beplantning af den sydlige del af delområde 2. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

VISUALISERING AF DET GRØNNE HJERTE SET FRA NORD MOD LANDSKABSBRO OG CENTERBEBYGGELSE.Visualisering af Det Grønne Hjerte set fra nord mod landskabsbro og centerbebyggelse. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

Visualisering af Vinge Centrum - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje NaturVisualisering af Vinge Centrum - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

Visualisering af Vinge Centrum - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Effekt.Visualisering af Vinge Centrum (fra Helhedsplanen) - krediteres Henning Larsen Arkitekter, EFFEKT, MOE og Marianne Levinsen.   Klik på billedet for højere opløsning.

Illustration af Vinge Station og centrumIllustration af Vinge Station og centrum. Visualisering: Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur. Klik på billedet for højere opløsning.

1 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur.1 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur Klik på billedet for højere opløsning.

2 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur.2 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur Klik på billedet for højere opløsning.

3 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur.3 Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur Klik på billedet for højere opløsning.

Visualisering af Vinge Station - krediteres Henning Larsen Arkitekter og Tredje Natur_3Visualisering af Vinge Station (fra Helhedsplanen) - krediteres Henning Larsen Arkitekter og EFFEKT. Klik på billedet for højere opløsning.

Inspirationsvideo om Vinge

Livet i Deltakvarteret - Vinges første boligområde

Offentliggørelse af den internationale arkitektkonkurrence om Vinge Station og ny bydel

Naturen i og omkring Vinge