Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Vinge Centrum

Arbejdet med at bygge Vinge C begynder midt i september 2017. Her rykker MT Højgaard ind på marken nord for St. Rørbæk og begynder i første omgang anlæggelsen af arbejdsvejen "Boulevarden", som senere vil blive til en permanent adgangsvej til Vinge C. 

Byggeriets forløb

Her kan du kigge nærmere på MT Højgaards faseplan, hvor du kan se de påtænkte aktiviteter måned for måned frem til februar 2018. Vær opmærksom på, at tidsplanen for etableringen af de forskellige dele kan ændre sig. Planen her er opdateret pr. 14. august 2017.

Trafikken i byggefasen

Etableringen af Vinge C kommer til at få betydning for trafikken i området. I visse perioder vil især cyklister blive påvirket af byggearbejdet. Blandt andet vil supercykelstien blive afbrudt på den del af strækningen, der ligger inden for Vinge Cs område. Cyklisterne vil blive ledt nord om Vinge C ad Dalvejen. Der vil blive opsat skilte på stien med information om ændringerne.

Transport til Ådalens Skole
Fra den 12. september 2017 kan skolestien mellem Morbærvænget og Dalvejen ikke bruges til at cykle på. Eleverne fra St. Rørbæk, Snostrup, Deltakvarteret og Ll. Rørbæk vil i stedet få et buskort, så de kan tage bussen i skole.
Læs mere om skolebefordringen i dette dokument, som også er kommet ud via Ådalens Skoles ForældreIntra.

Har du konkrete spørgsmål om de trafikale forhold, er du velkommen til at sende en mail til Frederikssund Kommune på adressen: vejogtrafik@frederikssund.dk

Vinge Station ventes at være færdig i 2019Stationen i Vinge forventes at være færdig i 2019.