Deltakvarteret i Vinge

Deltakvarteret er det første boligområde, der udvikles i Vinge. Deltakvarteret ligger på et højdedrag tæt op af Tvinsmosen og den gamle Hagerup Sø, som begge er fredede naturområder.

Byggeriet af de første rækkehuse begyndte i august 2016, og i tiden herefter vil kvarteret bære præg af nybyggeri, mens de i alt 36 rækkehusgrunde og 23 parcelhusgrunde bliver bebygget.

Byggeriet af de første rækkehuse begyndte i august 2016.Byggeriet af de første rækkehuse begyndte i august 2016.

Naturen spiller en stor rolle i det hyggelige boligområde, hvor Deltaet bliver et helt centralt element i området.

Deltakvarteret skal være et område med nærvær og fællesskab mellem beboerne. Det skal være muligt at lære sine naboer at kende.

Gode naboer er en del af et trygt kvarter, hvor børnene kan færdes frit og hvor man kan være i godt selskab og få nye venner. Men der skal også være mulighed for at få ro og være sig selv.

Husene

Arkitekturen i Deltakvarteret bliver varieret. Materialerne skal være forskellige, så det bliver en oplevelse at betragte og bevæge sig i kvarteret.

Deltakvarteret skal både have villaer, rækkehuse, lejligheder og bofællesskaber. I Deltakvarteret er der plads til at være sammen med naboerne og vennerne, og der vil være ro til at være alene med familien. 

I Deltakvarteret skal der minimum bygges i to etager. 

Se lokalplan 065 for Deltakvarteret.