Frederikssund Kommunes logo

Rygestopkursus

Frederikssund Kommune tilbyder gratis rygestopkurser, hvor du kan få professionel hjælp til at kvitte tobakken.

Ring til rygestopinstruktøren på tlf. 24 44 60 73 for mere information og for tilmelding.

Kurset giver dig

  • hjælp og støtte til at forberede dit rygestop bedst muligt
  • hjælp til at bryde dine rygevaner
  • vejledning om sundhedsmæssige fordele, håndtering af din vægt under dit rygestop, nikotinafhængighed, kuliltemåling mv.
  • støtte fra rygestopinstruktøren
  • idéer og tips til at holde tankerne væk fra tobakken og til at tackle rygetrangen, når den opstår.

Kurset er for en gruppe på op til 14 personer, som mødes med en rygestopinstruktør syv gange i to timer pr. gang. Det er vigtigt at du deltager i alle syv møder.

Person knækker cigaretSammen med de øvrige deltagere bliver du klædt på til at møde de udfordringer, der venter. I kan drage nytte af hinandens erfaringer og få støtte og viden om at være i gang med et rygestop.

Med gruppen og rygestopinstruktøren i ryggen ved du, at du ikke er alene, men kæmper sammen med andre for at blive røgfri.

Nye kurser annonceres i Lokalavisen og som nyheder her på Kommunens hjemmeside.

Læs mere om rygestop

Stoplinien.dk tilbyder gratis professionel telefonrådgivning på tlf. 80 31 31 31

ekvit.dk tilbyder hjælp før og under dit rygestop i form af støttende SMS'er eller e-mails. Siden er udviklet af Sundhedsstyrelsen, Danmarks apotekerforening, Københavns kommune og Kræftens bekæmpelse

Xhale.dk tilbyder rygestophjælp til unge mellem 15 - 25 år. Her kan du tilmelde dig mail- eller SMS-service, hvor du vil modtage støtte igennem dit rygestop. Xhale er udviklet af Kræftens Bekæmpelse, Projekt Børn, Unge & Rygning, med støtte fra Sundhedsstyrelsen, Indenrigs- og sundhedsministeriet og TrygFonden.