Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

”Salg” af teaterbilletter går forrygende

Muligheden for at sikre sig en andel i de 25.000 gratis billetter til de 800 forestillinger som Aprilfestival byder på bliver flittigt benyttet.

Allerede efter knap en uge var de første 15.000 billetter revet væk, og billetter til det store festivalshow var der heller ikke flere af allerede efter få dage.

Selv om det går stærkt, så er der stadig billetter at få. Iflg. Dianna Telling fra TeaterCentrum var der ved 16-tiden tirsdag bestilt knap 19.000 billetter, så der er stadig 6.000 billetter tilbage. Hvilke kan du danne dig et overblik over på festivalens hjemmeside.

Billetten i gågaden i Frederikssund. Foto Kenneth Jensen.
Billetten på Gågaden i Frederikssund - med skilt designet af Bureau Detours.

Det er dog en god idé at tjekke det husstandsomdelte program ud, eller klikke ind på festivalens hjemmeside og danne sig et overblik.

Og husk… Der er forestillinger for alle aldersgrupper. Selv om Aprilfestival er verdens største festival for børne- og ungdomsteater, så har den ikke sit slogan ”Teater for store og små” uden grund.

Sådan bestiller du

Der er to måder at bestille billetter på. Det letteste er nok at bestille dem direkte på www.aprilfestival.dk, men ellers er TeaterCentrums sekretariat også rykket ind i Bibliotekssalonen på Jernbanegade 24 (Gågaden) i Frederikssund. Her kan man også bestille og hente/printe sine billetter.

Travlhed ved skranken på billetkontoret. Foto Kenneth Jensen.
Travlhed ved skranken på billetkontoret.

Foto: KEJE.