Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Frivillige søges

Frederikssund Kommune skal være vært for verdens største børne- og ungdomsteaterfestival – Aprilfestivalen.

Det foregår i ugen 19.- 26. april 2015.

Logo for Aprilfestival.

120 teatre forventes at deltage, to internationale gæstespil skal optræde, 160 forestillinger skal vises og 600 gange vil publikum kunne opleve teater – alt i altet festfyrværkeri af teater overalt i Frederikssund Kommune.

Der er brug for mange frivillige hjælpere til at løfte opgaven sammen med de professionelle teaterfolk.

Der bliver opgaver med udsmykning, vejvisning, hjælp til teatrene med at bære udstyr ind og ud, café-opbygning, servering, oprydning, transport af internationale gæster samt anden praktisk assistance.

Vær med til at give teatrene og de besøgende en uforglemmelig festival – og bliv samtidig selv en del af en teaterfestival. Følg med ’indefra’, se forestillinger og deltag i fester og events– herunder Festivalshowet torsdag aften og festen for de frivillige lørdag aften.

Vagterne er på fire timer med mulighed for at hjælpe til i dagene op til og under hele festivalugen. Vi får især brug for mange hjælpere i weekenden 24.- 26. april. Du bestemmer selv hvor mange vagter, du ønsker at tage – dog minimum to.

Så har du teknisk snilde, er god til at guide, lave kaffe, have overblik, slæbe tungt udstyr eller andet, så kan vi helt sikkert bruge din hjælp.

Du kan hjælpe os med at sprede opfordringen til dem, du møder på din vej og få dem til at melde sig som frivillige – måske sammen med dig.

Vil du vide mere om festivalen, så følg med på hjemmesiden www.aprilfestival.dk.

Se uddybende information om de frivillige opgaver og tilmeldingsskema til frivilligt arbejde eller  brug QR-koden nedenfor (opdatering august 2018: linket virker ikke, da det ikke længere er aktuelt). 

Yderligere information om frivilligopgaver og det frivillige arbejde kan desuden fås på

Frivilligmødet tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19.00-20.30 i Pyramiden, Thorstedlund, Græse Strandvej 22 i Frederikssund.

Tilmelding til dette møde er ikke nødvendig – mød blot op!