Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Det kører for Aprilfestival

I dag overdrog Volkswagen Frederikssund en folieret UP! til Frederikssund Kommune og Aprilfestivalen. Ligesom bilen vil kunne ses i gadebilledet i hele landet de kommende par uger, begynder bannere, plakater og farvede skibe i alskens udformninger at komme til syne rundt om i Frederikssund.

Den nye VW UP på Torvet. Foto: Kenneth Jensen.
Den nye VW UP! på Torvet i Frederikssund.

Det er et tegn på at Aprilfestivalen nærmer sig, og at Frederikssund Kommune snart vil blive fyldt med teater i alle tænkelige lokaler, og at gader fyldes med gæster fra nær og fjern.

Volkswagen i Frederikssund har fra start været interesseret i at være medspiller på festivalen. Udover at producere en helt særlig festivalbil lægger Volkswagen den 20. april hus til Frederikssund Kommunes officielle velkomst til de 127 teatergrupper der deltager på festivalen.

For direktør i Volkswagen Morten Ratje er det sjovt at være med i en teaterfestival på den måde:

 - Det handler om at støtte op og deltage i begivenheder der kan binde byen og kommunen sammen. Og hvis en UP i flotte farver med flotte grafiske elementer, kan være med til at understøtte det, så er det en fin investering for Volkswagen ligesom for Frederikssund Kommune – og Aprilfestivalen, siger Morten Ratje.

Borgmesteren modtager nøglerne til den nye bil. Foto: Kenneth Jensen.
Borgmester John Schmidt Andersen modtager nøglerne til den nye bil fra direktør i Volkswagen Frederikssund, Morten Ratje. 

Foto: KEJE.