Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Teater i institutionerne

Også i år byder Frederikssund Teaterfestival på forestillinger for børnene i kommunens børnehuse. Her kan du se, hvilke forestillinger børnene kommer til at opleve.

Limfjordsteatret: Vred

En skuespiller og en musiker undersøger i fællesskab vredens væsen. Hvorfor bliver man vred? Er det i orden at blive vred? Kan man bruge vrede Forestillingen Vred spilles af Limfjordsteatret.til noget - og hvordan finder man lige ud af at blive glad igen?

Forestillingen udspiller sig i et enkelt og musikalsk univers, hvor alt er muligt; det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme og det legende.

Forestillingen bliver vist for:

  • Børnehusene i område Skibby tirsdag den 18. september.
  • Børnehusene i område Slangerup onsdag den 19. september.
  • Børnehusene i område Frederikssund Syd torsdag den 20. september.

Flyvende prinsesse: Græshoppesalsa

Græshoppen Grethe elsker at springe,Forestillingen Græshoppesalsa spilles af Flyvende prinsesse. og har slet ikke tid til at lytte til de voksne græshopper. Men en dag springer hun ud i et kæmpe hop og farer vild i den store vilde verden, som er både sjov, skræmmende og ensom.

Forestillingen vises for børnehusene i område Frederikssund Nord onsdag den 19. september.

Nycirkuskompagniet Cikaros & Teater Kimone: Omvendt

Forestillingen Omvendt spilles af Nycirkuskompagniet Cikaros og Teater Kimone. Foto: Hans Kristien Hannibal.En danseakrobatisk leg med det omvendte. Vi dykker ned i den barnlige og umiddelbare fascination af det omvendte. To håndstandsartister skaber et fantasiunivers med overraskende koreografier og finurlige bevægelser, der bytter rundt på perspektiver og inviterer publikum ind i begejstringen for det omvendte. Omvendt er en elegant og legende nycirkusforestilling og en eftertænksom fortælling om at være menneske.

Forestillingen vises for børnehusene i område Jægerspris torsdag den 20. september.