Kontakt

Aktuel driftsinfo: Fejl i selvbetjeningsløsningen til affald

Hvis du har bestilt storskrald på nettet fra mandag den 25. april til mandag den 2. maj, har vi desværre ikke modtaget din bestilling. Du  skal derfor gå ind og gentage din bestilling. Du kan også ringe og afgive din bestilling til Kundeservice på 80 20 80 30. Læs mere om Fejl i selvbetjeningsløsningen til affald

OBS! Selvom du har modtaget en mail med bekræftelse af din bestilling, kan du stadig være ramt af fejlen. Du bør derfor kontrollere bekræftelsen. Hvis der mangler bestillingsnummer i bekræftelsen, har vi ikke modtaget din bestilling.

____________________________________________________________

Affald i Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune driver en række indsamlingsordninger for affald. Som borger skal du benytte og være med til at betale for kommunens ordninger.

Hvis du har spørgsmål til kommunens ordninger eller til håndtering af affald i det hele taget, kan du kontakte Affaldskontoret på affald@frederikssund.dk

Betaling for renovation

Vi udsender opkrævninger for 1. rate sidst i februar måned med betalingsfrist den 10. marts. 2. rate udsendes sidst i august med betalingsfrist 10. september.

Læs mere om betaling for renovation

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende:

  • manglende tømning af skraldespande,
  • defekt materiel,
  • manglende afhentning af storskrald,
  • skader forårsaget af skraldebilen.

Kan du ringe til vores kundeservice på telefon 80 20 80 30 eller skrive til kundeservice@vestfor.dk. Kundeservice varetages af I/S Vestforbrænding.

Åbningstider (kundeservice)

Mandag - torsdag 7.00 - 15.30
Fredag 7.00 - 15.00

Selvbetjening - åben 24 timer i døgnet

Du kan også benytte vores selvbetjeningsløsning til selv at indberette manglende tømning/afhentning, fejl på skraldespanden eller andre problemer.

Hvis du vil ændre størrelsen på din beholder eller tilvælge ekstra beholdere, skal du benytte selvbetjeningsløsningen. Denne funktion kræver NemID.

Under "Min affaldsplan" kan du se dine faste tømmedage, dine beholdere og dine aktuelle bestillinger.

Se alle mulighederne i boksen 'selvbetjening' øverst til højre på siden.

Printet fra: http://www.frederikssund.dk/Omraader/Teknik--miljoe/Affald